Acte de presentació del club 2024-2025

23 de setembre de 2024

El Club Patinatge Celrà hem donat el tret de sortida a la nova temporada 2024-2025 amb una presentació espectacular que va tenir lloc el divendres 20 de setembre al pavelló municipal. L’acte va reunir tots els patinadors i famílies que van omplir les grades amb una gran dosi d’il·lusió. La jornada va començar amb una exhibició de les nostres patinadores, que van demostrar les seves habilitats amb la marxa del club. Després de l’exhibició es van presentar els diferents grups i les respectives entrenadores i els delegats. A l’acte també es va presentar l’equip tècnic i els nous entrenadors que formaran part del projecte aquest any, així com els nous membres de la junta i coordinació. Aquest club va creixent amb més força que mai!

En aquesta ocasió vam voler agrair especialment l’entrega i dedicació de la Rut, la Marta  i la Dolors durant tots els anys que han estat al club. Moltes gràcies per tot el temps que ens heu dedicat!

Els assistents van poder gaudir d’un sopar de brasa al porxo del pavelló de la Fàbrica per tal de fomentar la interacció i cohesió de totes les persones del club.

El Club Patinatge Celrà agraeix la gran assistència i la involucració de tots els que van fer possible aquest acte, especialment gràcies a l’Ajuntament de Celrà per deixar-nos les seves instal·lacions. Ens preparem per una temporada plena de reptes i èxits!