Xou Juvenil Cp.Celrà

18 de maig de 20180


Un admirable treball d’equip, dedicació, moltes ganes, passió per l’esport i una gran implicació. Són el conjunt de valors que hi ha al darrera del Club Patinatge Celrà, que aquest any està vivint una temporada de somni per emmarcar. Per primera vegada, el grup xou juvenil ha competit en un campionat europeu, quedant en cinquena posició. Des del club volem agrair a totes les persones que ens estan acompanyant en aquest engrescador camí, als pares i mares, a l’equip tècnic, a les entrenadores, al coreògraf i, sobretot, a les autèntiques protagonistes: totes les patinadores! Moltes felicitats, sou unes campiones!
C.P.Celrà

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

T'agradaria unir-te al nostre club?

Coneix al C.P.Celrà

Som un club de formació però alhora no renunciem a intentar aconseguir la màxima excelencia possible de les nostres patinadores i patinadors. Trobaràs el teu nivell dins del nostre club.

Subscriure't ARA

Si vols saber totes les noticies relacionades amb el C.P.Celrà no dubtis a subscriure't.

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies